05 korrik

Mbrojtja e Praktikave Profesionale


Ditën e djeshme datë: 05.07.2017 u zhvillua mbrojtja e Praktikave Profesionale pranë Kolegjit Profesional të Tiranës.

Studentët e programeve të studimit Elektronikë, Elektro-Mekanikë, Teknologji Automjetesh dhe Teknologji Ajrimi e Kondicionimi , paraqitën detyrat e tyre përpara një komisioni vlerësimi të kualifikuar.

Ju urojmë suksese në provimin final!

27 qershor

Prezantimi i Projektit (Kursit) për Teknikë të Mirëmbajtjes së Hotelerisë


Kursi zhvillohet në kuadër të projektit “People First”, projekt i cili synon të trajnojë dhe punësojë 2 mijë të rinj dhe të reja në sektorin e turizmit në Shqipëri. Ky projekt financohet nga USAID dhe qeveria suedeze, dhe zbatohet nga shoqëria “The Headhunter” në Shqipëri në bashkëpunim me Kolegjin Profesional të Tiranës.

18 maj

Panairi “Work & Study”

Kolegji Profesional i Tiranës në Panairin “Work and Study” 2017.
Për të dytën herë, Kolegji Profesional i Tiranës merr pjesë në Panairin “Work and Study”, Edicioni i VIII i të cilit hapi dyert sot në Tiranë. Panairi organizohet nga Dhoma

16 shkurt

Sistemet e kondicionimit

Praktikë me studentët e vitit të dytë të programit të studimit Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi në lëndën e Sistemeve të shpërndarjes së Ajrit të Kondicionuar, Ventilimi, survejuar nga Inxhinier Artur Ruzi. Praktika konsistoi në njohjen me një impiant (sistem) të