25 tetor

Thirrje për regjistrim pranë Kolegjit Profesional të Tiranës

Të nderuar kandidatë👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓,
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, ka nxjerë Udhëzimin Nr. 33, datë 23.10.2018, http://www.arsimi.gov.al/…/…/Udhezim-nr-33-dt-23.10.2018.pdf
në të cilin thuhet:

✅Kandidatët qe nuk kanë arritur të aplikojnë në të tre raundet (përfshirë këtu edhe ata të cilët nuk kanë

16 korrik

Programi i studimit “Teknologji Gazi”

 
Programi i studimit “Teknologji Gazi”
Programi i studimit me karakter profesional “Teknologji Gazi” synon të pajisë studentin me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme teorike dhe praktike të cilët do të mundësojnë mbulimin e mangësive që mund të krijohen nga

29 mars

Panairi Work & Study

Dita e parë u krye me sukses!
Ju mirëpresim pranë stendës së Kolegjit Profesional të Tiranës,sot dhe nesër për tu informuar për risitë dhe mundësitë që ne ofrojmë.
Këtë vit panairi Work & Study vjen sërish në një dimension të

29 mars

Panairi Work & Study

Dita e parë u krye me sukses!
Ju mirëpresim pranë stendës së Kolegjit Profesional të Tiranës,sot dhe nesër për tu informuar për risitë dhe mundësitë që ne ofrojmë.
Këtë vit panairi Work & Study vjen sërish në një dimension të

15 mars

Faza e dytë e përgatitjes profesionale për IT

Filloi ditën e djeshme pranë Kolegjit Profesional të Tiranës faza e dytë e përgatitjes profesionale për IT. Ky program i ideuar nga DEKRA, kompania më e madhe për rekrutimin e punonjësve në Gjermani, teston të gjithë të interesuarit në fushën e IT

15 mars

Faza e dytë e përgatitjes profesionale për IT

Filloi ditën e djeshme pranë Kolegjit Profesional të Tiranës faza e dytë e përgatitjes profesionale për IT. Ky program i ideuar nga DEKRA, kompania më e madhe për rekrutimin e punonjësve në Gjermani, teston të gjithë të interesuarit në fushën e IT