Courses

  • Home
  • Courses
  • Njoftime
  • SHPALLEN LISTAT E FITUESVE TË RAUNDIT TË PARË QË KANË APLIKUAR PËR TË VAZHDUAR STUDIMET PRANË KOLEGJIT PROFESIONAL TË TIRANËS PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020.
User Avatar

SHPALLEN LISTAT E FITUESVE TË RAUNDIT TË PARË QË KANË APLIKUAR PËR TË VAZHDUAR STUDIMET PRANË KOLEGJIT PROFESIONAL TË TIRANËS PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020.

10 weeks
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

Kolegji Profesional i Tiranës shpall listat e të gjithë aplikantëve që kanë zgjedhur programet e Kolegjit Profesional te Tiranës  në portalin e Maturës Shtetërore për të vazhduar studimet në vitin akademik 2019-2020.

Klikoni mbi programin që keni përzgjedhur për të parë aplikimin tuaj:

Administrim Zyre

Database dhe Web Design

Elektro Mekanikë

Elektronikë

Gjeodezi

Mekatronike

Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi

Teknologji Automjetesh

Teknologji e Instalimeve elektrike

Teknologji Gazi

Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Teknologji Ndertimi