KOMPANIA FORK-LIFT kërkon të punësojë Mekanik

 

KOMPANIA FORK-LIFT kërkon të punësojë Mekanik.

Kriteret e përzgjedhjes:

Të ketë kryer studimet profesionale mekanike.

Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit.

Të ketë njohuri në përdorimin e programeve të diagnostikimit ose të jetë i gatshëm të mësojë.

Të ruajë konfidencialitetin dhe të ketë etikë të lartë profesionale.

Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia.

Të ketë përqendrim të lartë dhe përkushtim maksimal gjatë orarit të punës.

Të jetë i komunikueshëm me kolegët dhe me klientët.

Të ketë njohuri të gjuhës angleze ose italiane.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: info@fork-liftalbania.al / bagama.204@yahoo.com

Kontakt cel: 0692098719; 0674090960