KOMPANIA TSTS Group 6 muaj stazh ne Bari/Itali.

KOMPANIA TSTS Group 6 muaj stazh ne Bari/Itali.

Jane rihapur aplikimet per pozicionin mekanik per zhvillimin e nje stazhi 6 mujor ne Bari ne Itali.

Jeni te lutur te vini ne dijeni persona te interesuar te cilet mund te aplikojne duke derguar CV tek adresa:

Kriteret per kete pozicion jane:

  1. Pervoja e punes si mekanik dhe formimi profesional si  dhe zoterimi i aftesive te tilla profesionale  si riparimi dhe zevendesimi i pjeseve mekanike, mirembajtja e pjeses motorike, kryerja e kontrolleve te pjeseve dhe impianteve etj.
  1. Njohuri te mira te gjuhes italiane dhe njohuri te gjuhes angleze.