Lista e Anëtarëve të Këshillit të Studentëvee

1. Hetem Mezini – përfaqësues i programit të studimit Teknologji e Instalimeve Elektrike II

2. Mario Sufa – përfaqësues i programit të studimit Elektro-Mekanikë I

3. Arbër Kacorri – përfaqësues i programit të studimit Elektronikë II

4. Ramazan Lamaj – përfaqësues i programit të studimit Teknologji Automjetesh I

5. Emiljano Eshi – përfaqësues i programit të studimit Teknologji e Instalimeve Elektrike I

6. Xheni Hysa – përfaqësues i programit të studimit Gjeodezi I

7. Gledis Qose – përfaqësues i programit të studimit Elektronikë I

8. Rigers Kalaja – përfaqësues i programit të studimit Teknologji Informacioni dhe Komunikimi I

9. Ronaldo Boçi – përfaqësues i programit të studimit Elektro-Mekanikë II

10. Keti Dikolli – përfaqësues i programit të studimit Database dhe Web design I

11. Arben Dalani – përfaqësues i programit të studimit Teknologji Automjetesh II

12. Gena Toska – përfaqësuese e programit të studimit Database dhe Web design II

13. Ronaldo Cana – përfaqësues i programit të studimit Mektronikë II dhe President i Këshillit Studentor

14. Fatjon Fejza- përfaqësues i programit të studimit Teknologji Informacioni dhe Komunikimi II

15. Orgest Kafexhiu- përfaqësues i programit të studimit Teknologji Ndërtimi II

16. Erikel Avdullai – përfaqësues i programit të studimit Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi I

17. Florien Poka – përfaqësues i programit të studimit Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi II

18. Sajmir Bushi- përfaqësues i programit të studimit Gjeodezi II