Mundësitë e Punësimit dhe Intership

KPT bashkëpunon me emra të njohur të biznesit e industrisë, me institucione shtetërore dhe ente të pavarura, ku realizohet praktikë aftësuese në terren dhe ofrohen mundësi punësimi. Profesioni që merr në KPT garanton punësim në kompani private, biznese të vogla dhe të mëdha, në institucione shtetërore, organizata jofitimprurëse, praktika të ndryshme si dhe profesionistë të lirë në fushën përkatëse të studimit, të mund të eksplorojnë mundësitë sipërmarrëse për veten e tyre në mënyrë të pavarur.

Për njoftimet e fundit te punësimit klikoni më poshtë:

forklift

KOMPANIA FORK-LIFT

tsts

KOMPANIA TSTS Group

assist

          Assist Digital

eli

      AUTO SERVIS ELI

download

Elektro-Servis

gener

GENER 2

cola

          Coca-Cola Shqipëria

titan

          ANTEA CEMENT

topografi

Zyrë Topografie

intervet

Intervet

arkon

          Arkon Studio

viesman

             Viessmann

forschner

Forschner Albania SHPK

parner

Partner AL

download (1)

          ECS DAIKIN

b4students

B4Students nga Grupi BALFIN

HL

Auto Servis H&L

solaron

SOLARON-Elektriçist

solaron

SOLARON-Ndihmes Elektriçist