Courses

SHPALLEN LISTAT E FITUESVE TË RAUNDIT TË PARË QË KANË APLIKUAR PËR TË VAZHDUAR STUDIMET PRANË KOLEGJIT PROFESIONAL TË TIRANËS PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020.

Untitled-1-01
27
Aug, 2018

Kolegji Profesional i Tiranës shpall listat e të gjithë aplikantëve që kanë zgjedhur programet e Kolegjit Profesional te Tiranës  në portalin e Maturës Shtetërore për të vazhduar studimet në vitin akademik 2019-2020.

Klikoni mbi programin që keni përzgjedhur për të parë aplikimin tuaj:

Administrim Zyre

Database dhe Web Design

Elektro Mekanikë

Elektronikë

Gjeodezi

Mekatronike

Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi

Teknologji Automjetesh

Teknologji e Instalimeve elektrike

Teknologji Gazi

Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Teknologji Ndertimi

 

 

Course Content

Time: 10 weeks

Curriculum is empty

Instructor

Reviews

0.0

0 ratings

5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%