Sigurimi i shëndetit të Studentit

Çdo student i Kolegjit Profesional të Tiranës pajiset me policën e sigurimit të SHËNDETIT. KPT dhe SIGAL UNIQA ofrojnë SIGURIMIN E SHËNDETIT TË STUDENTËVE dhe benefite për familiarët, duke bërë kështu që të jemi ndër të vetmit institucion arsimor që ofrojmë këtë përkujdesje ndaj studentëve.