SOLARON – Ndihmes Elektriçist dhe Teknik Elektromekanik


SOLARON shpk, implementuesi i parë fotovoltaik në Shqipëri, kërkon të punësojë:

Ndihmes Elektriçist dhe Teknik Elektromekanik – 6 Pozicione Pune