Database dhe Web Design

Profesionistë në zbatime të teknologjisë së lartë e me një tematikë të gjerë, nga faqet e internetit, krijimi i programeve për biznese dhe individë, puna në studiot e imazhit dhe marketingut, etj. të aftë për të dizenjuar, krijuar, ndërtuar, programuar dhe mirëmbajtur faqe interneti, baza të dhënash dhe aplikacione të mbështetura në to

Grafik Design

Njohës të avancuar të programeve digjitale për zhvillimin e faqeve të internetit etj.

Komunikimi teknik, zgjidhjet e biznesit, zhvillimi personal dhe i karrierës i mundësojnë studentit të fitojë aftësitë, profesionalizmin dhe përshtatshmërinë që kërkohen për të arritur sukses në fushën dinamike dhe sfiduese të zhvillimit të Web-it, Desing dhe Databazës, si dhe programimit mobile në certifikatat bashkëkohore amerikane si: Microsoft, .NET, Web Programming, etj.