Tarifat e studimit dhe bursat

Një nga prioritetet e Kolegjit Profesional të Tiranës është të vlerësojmë punën dhe meritat e çdo studenti dhe në të njëjtën kohë ta motivojmë atë.

KPT ofron bursa ekselence në varësi të mesatares së notave në maturën shtetërore dhe/ose në vitet e studimit në KPT.

Për më shumë informacion na shkruani në info@kolegjiprofesional.edu.al