Rreth KPT

Kolegji Profesional i Tiranes

 • PSE KPT?

 • Kush jemi

 • Partnerët tanë

 • Puno me ne

Awesome Image

PSE KPT?

Programet tona të studimit garantojnë punësimin sepse: - janë profesionet që kanë përqindjen më të lartë të punësimit; - janë ndërtuar mbi parime praktike që u përgjigjen kërkesave të punëdhënësve dhe tregut të punës brenda dhe jashtë vendit; përgatisin studentët edhe për studimet universitare;

Awesome Image

Kush jemi

Kolegji Profesional i Tiranës është themeluar në vitin 2015 si risi e veçantë në fushën e arsimit të lartë. Kolegji Profesional i Tiranës ofron programe studimi të larta profesionale, me kohë të plotë, të akredituara që zgjasin 2 vjet me 120 kredite. Profesionet që kanë përqindjen më të lartë të punësimit, janë ato që KPT ofron për studentët.

Awesome Image

Partnerët tanë

KPT bashkëpunon me emra të njohur të biznesit e industrisë, me institucione shtetërore dhe ente të pavarura, ku realizohet praktikë aftësuese në terren dhe ofrohen mundësi punësimi

Awesome Image

Puno me ne

Burimet njerëzore janë një aset i paçmuar në KPT. Pjesë e rëndësishme e strategjisë së zhvillimit të KPT, është padyshim dhe rekrutimi i një stafi sa më të kualifikuar, profesionistë me aftësi dhe kompetenca në një ambient dinamik.

KPT është akredituar si institucion i arsimit të lartë nga ASCAL në bashkëpunim me Agjencinë e Garantimit të Cilësisë për Arsimin e Lartë në Mbretërinë e Bashkuar.

Kolegji Profesional i Tiranës

Tirane

KPT në shifra / Rezultatet tona

80% e studentëve të punësuar

 • 0

  Programe Studimi

 • 0

  Vjet Pervojë në Treg

 • 0

  Laboratorë Praktike

 • 0

  Ofiçina

Na ndiqni në Youtube!

Lajmërime

Shpallen listat e fituesve për raundin e dytë në Kolegjin Profesional të Tiranës

Shpallen listat e fituesve për raundin e dytë në Kolegjin Profesional të…

Shpallen listat e fituesve për raundin e parë në Kolegjin Profesional të Tiranës

Shpallen listat e fituesve për raundin e parë në Kolegjin Profesional të…

Ju prezantojmë me kalendarin e aplikimeve për vitin e ri akademik 2023-2024!

Kujdes! Aplikimet për Raundin e parë fillojnë në datën 29 Korrik. Sigurohuni të…

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException
📌 Workshop në Kolegjin Profesional të Tiranës👩‍💼 Involve us Agency sjell ekspertizën e disa prej mentorëve shqiptarë dhe ndërkombëtarë në zhvillimin e biznesit, lidershipit, marketingut dhe karrierës. Workshop-i “Success Factor” është i organizuar në disa sesione:1. Panel diskutimi “Business Talk” mbi temat: mendësia e biznesit, ekipit, lidershipi dhe punësimi i të rinjve” nga drejtues të bizneseve dhe trajnues vendas dhe të huaj. Pjersëmarrësit:🔹Kozma Seferaj – CEO Maxbrand Albania Veshje Pune, Leadership Coach🔹 Xhenisa Shehu – Administrator & Founder Involve us Agency, Marketing Communication Coach🔹Toby Lee – Leadership & Business development coach.🔹 Ervin Dervishi -CEO WINUP365, Leadership, Sales Coach2. Përfaqësues në panel për të diskutuar mbi nevojat e të rinjve për zhvillim dhe punësim nga Jonas Kepi – SAS Community.3. Sesion intervista pune mes bizneseve dhe të rinjve për mundësi intershipi, punësimi, networking.👉Për të marrë pjesë, plotësoni formularin:lnkd.in/d4vprghS📆 E enjte, 29 shkurt 2024🕖 Ora 11:00- 12:30📍 KPT#KPT #workshops2024 #successmindset #youngpeople #lidership #networking #internship #marketing #MarketingStrategy See MoreSee Less
View on Facebook