Thirrje për punësim, Staf Akademik me kohë të plotë në Kolegjin Profesional të Tiranës

Kolegji Profesional i Tiranës, nëpërmjet këtij njoftimi, kërkon të punësojë: Staf Akademik me kohë të plotë (Full Time), në programet e studimit profesional 2 vjeçar “Teknologji Informacioni dhe Komunikimi”, “Database dhe Web Design”, “Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi”.     Kriteret kualifikuese të kandidatit për staf akademik: 1. Të kenë përfunduar studimet MSc në fushën e […]