Puno me ne

Burimet njerëzore janë një aset i paçmuar në KPT.

Pjesë e rëndësishme e strategjisë së zhvillimit të KPT, është padyshim dhe rekrutimi i një stafi sa më të kualifikuar, profesionistë me aftësi dhe kompetenca në një ambient dinamik.

Bëj zgjedhjen tënde dhe apliko tani!

Kontakt: info@kpt.edu.al