Partnerët tanë

KPT bashkëpunon me emra të njohur të biznesit e industrisë, me institucione shtetërore dhe ente të pavarura, ku realizohet praktikë aftësuese në terren dhe ofrohen mundësi punësimi:

– Bashkia Tiranë, Polytech, Daikin/ECS, Albanian ICT Academy
– Balfin Group, GjeoVjosa, Tech 360
– Rapid Repair/ Bosch, ABcom
– ISEC, Globe, Albtelecom, Intracom Telecom Albania
– Elektro Servis, Protik Inovation Centre
– Telekom Albania, Dajti Express, Instituti i Ndërtimit
– Rey Plastica, Helius Systems, Mektrin Motors
– Porsche Albania, Tirana Due
– FrigoBeair Technology, Jupiter Group
– Bardho Group, Hyundai Auto Albania
– Autoservis “One Stop”, QNSHRT, Birra Tirana, Impact, UniKlima, Bushi Service, Qendra e Shërbimit dhe Administrimit të Mjeteve të Transportit Etj.