Ju prezantojmë me kalendarin e aplikimeve për vitin e ri akademik 2023-2024!

Kujdes! Aplikimet për Raundin e parë fillojnë në datën 29 Korrik.

Sigurohuni të zgjidhni Kolegjin Profesional të Tiranës për të mësuar një profesion të vërtetë

Për informacione shtesë mbi programet e studimit dhe procedurat e aplikimit kontaktoni në: +355682016116