KOMPANIA FORK-LIFT

Shpall njoftimin për Mekanik.

Kriteret e përzgjedhjes:

 

  • Të ketë kryer studimet profesionale mekanike.
  • Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit.
  • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve të diagnostikimit ose të jetë i gatshëm të mësojë.
  • Të ruajë konfidencialitetin dhe të ketë etikë të lartë profesionale.
  • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia.
  • Të ketë përqendrim të lartë dhe përkushtim maksimal gjatë orarit të punës.
  • Të jetë i komunikueshëm me kolegët dhe me klientët.
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze ose italiane.

 

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: info@fork-liftalbania.al / bagama.204@yahoo.com

Kontakt cel: 0692098719; 0674090960