KOMPANIA TSTS

Shpall njoftimin për Mekanik.

Group 6 muaj stazh ne Bari/Itali.

Jane rihapur aplikimet per pozicionin mekanik per zhvillimin e nje stazhi 6 mujor ne Bari ne Itali.

Jeni te lutur te vini ne dijeni persona te interesuar te cilet mund te aplikojne duke derguar CV tek adresa: info@tstsgroup.com

 

Kriteret per kete pozicion jane:

  • Pervoja e punes si mekanik dhe
  • formimi profesional si dhe
  • zoterimi i aftesive te tilla profesionale (riparimi dhe zevendesimi i pjeseve mekanike, mirembajtja e pjeses motorike, kryerja e kontrolleve te pjeseve dhe impianteve etj).

Njohuri te mira te gjuhes italiane dhe njohuri te gjuhes angleze.