ASSIST DIGITAL

Assist Digital është një kompani ndërkombëtare e pranishme në më shumë se 7 shtete dhe që prej nëntorit të vitit 2015 është e pranishme edhe ne Shqipëri, aktualisht me dy seli në Tiranë.

Misioni i Assist Digital është të përmirësojë “Customer Experience” dhe performancën e bizneseve të klientëve tanë falë një game të gjerë shërbimesh dixhitale.

Të specializuar në CRM dhe Transformimin Dixhital, me në qendër gjithmonë klientin, ekipet tona përdorin teknologji inovative dhe eksperimentale për të transformuar proceset CRM.

www.assistdigital.com

 

Aktualisht kompania po kërkon figura si:

 

 

Të interesuarit mund të aplikojnë direkt tek linku përbri pozicionit të punës.