Oxa Group sh.p.k

Oxa Group sh.p.k ka që prej vitit 2014 që ushtron aktivitetin e saj në fushën e shërbimit të ofrimit të kafes për bare dhe restorante. Aktualisht ka 2 filiale në Tiranë dhe Fier. Kërkon të punesojë 2 teknikë ekspresi për mirëmbajtje për secilin filial. Për më shumë informacion: Kontakt: +355 69 204 6537

STAR7

Mundësi karriere pranë STAR7! Në STAR7 keni mundësinë të punësoheni, shprehni talentin tuaj dhe të rriteni profesionalisht. Keni dëgjuar ndonjëherë për pozicionin e punës Shkrues Teknik me profilin e mekanikut? A kishit menduar ndonjëherë që nje student i diplomuar në programe teknike mund të punojë në zyrë dhe të ofrojë dokumenta teknikë, mbi përdorimin e […]

Digital Group

Digital Group është një kompani e cila ofron konsulencë 360° për konfigurimin fillestar të mjedisit të zhvillimit web dhe software dhe eshte e interesuar te punesoje studente. Për një projekt të ri në bashkëpunim me një kompani prestigjoze italiane, ne kërkojmë Projektues të Rrjetit me Fibër Optike (pozicion junior). KËRKESAT: Njohuri të programeve te vizatimit, […]

B4Students

Programi B4Students nga Grupi BALFIN, ka rihapur thirrjet për aplikim nga studentët në: Programin e Praktikës & Punësimit dhe Konkursin e Ideve të Biznesit. Programi i Praktikës & Punësimit, për këtë vit, do të ofrohet në dy periudha 3-mujore, mars – prill – maj dhe gusht – shtator – tetor. Për 3-mujorin e parë të […]

Servis H&L

Servis H&L është ervis automjetesh, shit blerje makinash, shit blerje pjesëve të këmbimit, riparim karocerie(boja), riparim impianti elektrik, etj. shpall 2 vende vakante për teknik Automjetesh. Për më tepër, kontaktoni: Administrator: ERGYS VALISI E-Mail: ergys.valisi@gmail.com Telefon: 0692452084

ECS DAIKIN

Kompania Ecs Daikin, kompani qe operon ne fushen e kondicionimit & hidraulikes. Jane ne kerkim per punojes te rinj te cilet te kene mbaruar programin “Teknologji Ajrimi&Kondicionimi” ne KPT. Klaudio Gorica Nr. Kontakt : +355698123456

PARTNER.Al

Agjensi rekrutimi, trajnimi dhe konsulence. Jemi ne kerkim te disa teknikeve elektrik dhe hidraulike per nje nga klientet tane prestigjoz ne industrine e pjekjes se kafes, e specializuar në prodhimin e kafes ekspress. Ne kerkojme persona energjike me diplome profesionale dhe nivel eksperience minimale. Niveli i pages eshte 40.000 Leke Neto per tre muaj dhe […]

FORSCHNER ALBANIA

Kompania Gjermane Forschner Albania SHPK qe nga viti 2015 operon ne Shqiperi duke zhvilluar aktivitetet e saj te prodhimit ne fushen e automotives, sistemeve te kabllove, sistemeve SCR, pjeseve te kthyera me precizion dhe sistemeve elektromekanike te cilat u dorezohen kompanive nderkombetare qe jane lider ne industrite e tyre. Ne Shqiperi ka 3 vendodhje njera […]

VIESSMANN

Kompania Gjermane Viessmann, me përfaqësues Aleksandër Aliaj, është e interesuar për të punësuar student me profil Teknik të lartë në sistemet ngrohëse dhe ftohëse. Të interesuarit të kontaktojnë në adresën e e-mailit jola.osmenaj@kpt.edu.al

ARKON STUDIO

ARKON Studio shpk kërkon të punësojë Teknik Ndërtimi. Kërkesat: Të ketë eksperiencë punë në zhvillimin e punimeve për objekte të ndryshme. Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e e-mailit: info@arkonstudio.com