STAR7

Mundësi karriere pranë STAR7!

Në STAR7 keni mundësinë të punësoheni, shprehni talentin tuaj dhe të rriteni profesionalisht.

Keni dëgjuar ndonjëherë për pozicionin e punës Shkrues Teknik me profilin e mekanikut? A kishit menduar ndonjëherë që nje student i diplomuar në programe teknike mund të punojë në zyrë dhe të ofrojë dokumenta teknikë, mbi përdorimin e mjeteve të duhura dhe sipas standardeve të konsumatorëve?

Për të zbuluar më tepër mbi botën e STAR7 ju ftojmë të vizitoni linkun e website: https://www.star-7.com/

#work #profesional #practice #mechanic