Digital Group

Digital Group është një kompani e cila ofron konsulencë 360° për konfigurimin fillestar të mjedisit të zhvillimit web dhe software dhe eshte e interesuar te punesoje studente.

Për një projekt të ri në bashkëpunim me një kompani prestigjoze italiane, ne kërkojmë Projektues të Rrjetit me Fibër Optike (pozicion junior).

KËRKESAT:

 • Njohuri të programeve te vizatimit, GIS, Arcmap, Autocad.
 • Preferohen persona me bachelor, por ofrohet fleksibilitet edhe për studentë të cilët kanë eksperiencë me programet e mësipërme.
 • Një përvojë minimale do të ishte e preferueshme.
 • Vëmendje ndaj detajeve dhe vullnet e ambicje për të qenë gjithmonë në proces të mësuari dhe zhvillimi të vazhdueshëm
 • Ofrojmë mundësinë që kandidatët të thellojnë njohuritë e tyre dhe te zhvillohen në fushë nëpërmjet trajnimeve të shumta, duke dhënë edhe mundësinë e rritjes në karrierë.
 • Krijimin e mundësive për njohjen e kandidatëve me standardet europiane të projektimeve.
 • Kontratë të rregullt pune.
 • Ambient i këndshëm pune në një nga zonat më të preferuara të Tiranës.
 • Fleksibilitet në orare për studentët.
  hr@digitalgroup.aldigitalgroup.al