VIESSMANN

Kompania Gjermane Viessmann, me përfaqësues Aleksandër Aliaj, është e interesuar për të punësuar student me profil Teknik të lartë në sistemet ngrohëse dhe ftohëse.

Të interesuarit të kontaktojnë në adresën e e-mailit jola.osmenaj@kpt.edu.al