FORSCHNER ALBANIA

Kompania Gjermane Forschner Albania SHPK qe nga viti 2015 operon ne Shqiperi duke zhvilluar aktivitetet e saj te prodhimit ne fushen e automotives, sistemeve te kabllove, sistemeve SCR, pjeseve te kthyera me precizion dhe sistemeve elektromekanike te cilat u dorezohen kompanive nderkombetare qe jane lider ne industrite e tyre. Ne Shqiperi ka 3 vendodhje njera prej te cilave ndodhet ne Tirane dhe dy te tjera ndodhen ne autostraden Durres-Tirane.

Momentalisht jane te interesuar per disa teknike profesionale, sipas drejtimeve elektronike, elektro-mekanike dhe teknologji e instalimeve elektrike.

Te interesuarit te kontaktojne ne

Cel: +355676060654

aceka@forschner.com