PARTNER.Al

Agjensi rekrutimi, trajnimi dhe konsulence.

Jemi ne kerkim te disa teknikeve elektrik dhe hidraulike per nje nga klientet tane prestigjoz ne industrine e pjekjes se kafes, e specializuar në prodhimin e kafes ekspress.

Ne kerkojme persona energjike me diplome profesionale dhe nivel eksperience minimale. Niveli i pages eshte 40.000 Leke Neto per tre muaj dhe ne baze te performances kompania ofron mundesi rritje te pages deri ne 60.000 Leke Neto.

Do e vleresoja nese na referoni disa studente ose ish- studente tuaj qe jane ne kerkim te nje pune. Kandidatet mund te me kontaktojne ne email ose ne numrin e telefonit te meposhtem.

+355 67 500 7776

elisa.arapi@partner.al

www.partner.al