Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/kolewwmp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/kolewwmp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kolewwmp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2858) in /home/kolewwmp/public_html/wp-content/themes/kpt/inc/custom-functions.php on line 1192

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kolewwmp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2858) in /home/kolewwmp/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 435
Kompania Gener2 shpk - Kolegji Profesional i Tiranes

Kompania Gener2 shpk

Kompania Gener2 shpk operon në fushën e ndërtimit, me projekte të infrastrukturës, në godina civile, gjithashtu dhe në mirëmbajtje të godinave dhe qendrave në pronesi të saj si; ABA Business Center, Qendra Tregtare Toptani, etj. Së fundmi ka shpallur vende vakante në profilet mekanik, hidraulik, mekanik në sistemet HVAC, ndërtim dhe elektrik.

Të interesuarit të kontaktojnë në burimet e mëposhtme:

Tel. +355 4 4501700 | Fax. +355 4 2248312
info@gener2.al | www.gener2.al