GJEODEZI

Historitë e suksesit të studentëve të KPT nuk kanë fund!

Një prej tyre është dhe Dejni Zylyftari i cili ka përfunduar arsimin e lartë profesional në Gjeodezi dhe tani është pjesë e Bashkisë Berat dhe e projekteve shumë të rëndësishme inovatore në profilin e tij.