TEKNOLOGJI AUTOMJETESH

Unë jam Arbi Qosja i lindur në Lushnje dhe aktualisht punoj dhe jetoj në Tiranë. Kam përfunduar studimet e larta pranë Kolegjit Profesional të Tiranës, dega Teknologji Automjetesh. Aktualisht mbuloj disa funksione të rëndësishme pranë Kompanisë shumë prestigjioze Mektrin Motors. Falënderoj KPT jo vetëm për profesionin, por dhe për mundësinë e punësimit që më ofroi.