TEKNOLOGJI NDERTIMI

Orgest Kafexhi ka përfunduar studimet dy vjeçare pranë Kolegjit Profesional të Tiranës, programi Teknologji Ndërtimi. Edhe gjatë studimeve dy vjeçare ai qenë pjesë e tregut të punës në kompani të ndryshme. Aktualisht Orgesti punon pranë ASL SHPK si teknik i lartë dhe është pjesë e programeve shumë të rëndësishme. Orgesti shprehet se ai gjeti në Kolegj atë që nuk mundi dot ta gjente gjatë studimeve të tij të mëparshme në Inxhinieri Ndërtimi.