Ju prezantojmë me kalendarin e aplikimeve për vitin e ri akademik 2023-2024!

Kujdes! Aplikimet për Raundin e parë fillojnë në datën 29 Korrik. Sigurohuni të…

KOMPANIA FORK-LIFT

Shpall njoftimin për Mekanik. Kriteret e përzgjedhjes:   Të ketë kryer studimet…

KOMPANIA TSTS

Shpall njoftimin për Mekanik. Group 6 muaj stazh ne Bari/Itali. Jane rihapur…

ASSIST DIGITAL

Assist Digital është një kompani ndërkombëtare e pranishme në më shumë se…

AUTO SERVIS ELI

Servisi po kërkon për: Xhenerik Ndihmës mekanik Të interesuarit të kontaktojnë në:…

ELEKTRO – SERVIS

po kërkon staf në këto pozicione: Teknik mobile (për riparimin e aparateve…

KOMPANIA GENER2 SHPK

Kompania operon në fushën e ndërtimit, me projekte të infrastrukturës, në godina…

Coca-Cola Botling Shqiperia Sh.p.k

Në kuadrin e zhvillimit të aftësive të punonjësve tanë për të performuar…

ANTEA CEMENT

ANTEA Cement Sh.A ju njofton në lidhje me internshipet që ofron dhe…