INTERVET

INTERVET ka hapur thirrjen për pjesëmarrjen NE PRAKTIKE PUNE AFATGJATE NE ITALI DHE AFATSHKURTER NE SLLOVENI të studentëve të cilët kanë përfunduar arsim të mesëm profesional dhe ndjekin dhe studimet e larta profesionale. Kujdes është kriter përfundimi i arsimit të mesëm profesional. Afati i fundit i aplikimeve është ditën e premte Dt.12/11/2021. E: albanianskills@gmail.com W: […]

ZYRE TOPOGRAFIE

Kompania e Topografisë kërkon kandidatë për punonjës zyre dhe piketim. Kontakti: Armando Mati 0682068770

ANTEA CEMENT

ANTEA Cement Sh.A ju njofton në lidhje me internshipet që ofron dhe mënyrën e aplikimit. Aktualisht kompania kërkon kandidatë në pozicionin e elektriçistit.

Coca-Cola Botling Shqiperia Sh.p.k

Në kuadrin e zhvillimit të aftësive të punonjësve tanë për të performuar sa më mirë në vendin e punës në dëshirojmë të zhvillojmë trajnime për dy kategori të punonjësve tanë në Shoqërinë Coca-Cola Botling Shqiperia Sh.p.k: ELEKTRIÇIST TEKNIK MEKANIK Synimi ynë është që në përfundim të trajnimit pjesëmarrësit të jenë të aftë të punojnë në […]

KOMPANIA GENER2 SHPK

Kompania operon në fushën e ndërtimit, me projekte të infrastrukturës, në godina civile, gjithashtu dhe në mirëmbajtje të godinave dhe qendrave në pronesi të saj si; ABA Business Center, Qendra Tregtare Toptani, etj. Së fundmi ka shpallur vende vakante në profilet mekanik, hidraulik, mekanik në sistemet HVAC, ndërtim dhe elektrik. Të interesuarit të kontaktojnë në […]

ELEKTRO – SERVIS

po kërkon staf në këto pozicione: Teknik mobile (për riparimin e aparateve celulare) Teknik WG (për riparim të produkteve elektro – shtëpiake si frigorifer, lavatriçe) Të interesuarit të kontaktojnë në adresën a.ajazi@elektroservis.al

AUTO SERVIS ELI

Servisi po kërkon për: Xhenerik Ndihmës mekanik Të interesuarit të kontaktojnë në: Tel: +355 69838 3757/ +355 698383777 Adresa: Rr. Ndre Mjeda, Tiranë

ASSIST DIGITAL

Assist Digital është një kompani ndërkombëtare e pranishme në më shumë se 7 shtete dhe që prej nëntorit të vitit 2015 është e pranishme edhe ne Shqipëri, aktualisht me dy seli në Tiranë. Misioni i Assist Digital është të përmirësojë “Customer Experience” dhe performancën e bizneseve të klientëve tanë falë një game të gjerë shërbimesh […]

KOMPANIA TSTS

Shpall njoftimin për Mekanik. Group 6 muaj stazh ne Bari/Itali. Jane rihapur aplikimet per pozicionin mekanik per zhvillimin e nje stazhi 6 mujor ne Bari ne Itali. Jeni te lutur te vini ne dijeni persona te interesuar te cilet mund te aplikojne duke derguar CV tek adresa: info@tstsgroup.com   Kriteret per kete pozicion jane: Pervoja […]

KOMPANIA FORK-LIFT

Shpall njoftimin për Mekanik. Kriteret e përzgjedhjes:   Të ketë kryer studimet profesionale mekanike. Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit. Të ketë njohuri në përdorimin e programeve të diagnostikimit ose të jetë i gatshëm të mësojë. Të ruajë konfidencialitetin dhe të ketë etikë të lartë profesionale. Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia. Të […]